понеділок, 4 травня 2020 р.

Дистанційне навчання: Понеділок

Шановні батьки та любі діти!
Повертаємось з Вами до дистанційного навчання, після короткого відпочинку, і з новими силами починаємо працювати над завданнями, які потрібно виконати за розкладом понеділка:
Математика - продовжуємо вивчати тему "Письмове ділення з остачею трицифрових чисел на двоцифрові. Задачі на знаходження середнього арифметичного"
стор. 155 - усно розбираємо ділення з остачею (нагадую, що остача повинна бути менша за дільник); стор. 156 - №988 - виконати письмово на закріплення; №991 - розібрати усно і вивчити правило; стор. 157 - №992 - розв'язати задачу (скористайтесь правилом) за планом, що знаходиться нижче.
План розв'язання:
1. Дізнайтеся масу двох кролів;
2. Дізнайтеся кількість кролів;
3. Дізнайтеся середню масу цих кролів.

Літературне читання - прочитайте ще раз оповідання "Казка про друга"  та перевірте свої знання за допомогою тесту, що буде знаходитись вищезазначених завдань.

Українська мова - перевіряємо свою грамотність за допомогою контрольного списування (нижче знаходиться текст Закарпаття, який потрібно списати, а потім свої роботи переслати через Viber), а також пограйте в інтерактивні вправи на закріплення та засвоєння знань на тему Прислівник.
Утворіть пару, з'єднуючи словосполучення з прислівниками
Впізнай прислівник та розприділіть слова за вказаними частинами мови
Відтвори текст, вставивши потрібні за змістом прислівники
Утворіть із прикметників прислівники
Розгадайте кросворд про прислівник
Фізкультура продовжуємо енергійно займатись фізичними вправами, не забуваємо кожен день розпочинати з ранкової зарядки і тоді Ваш день буде насиченим та бадьорим! До Вашої уваги, відео в якому ви будете виконувати руханку разом із зірками. 
         Дбайте про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких!

Немає коментарів:

Дописати коментар