вівторок, 5 травня 2020 р.

Дистанційне навчання: Вівторок

Шановні батьки та любі діти!
Продовжуємо з Вами дистанційне навчання, виконуючи завдання за розкладом вівторка.
Природознавство - стор. 163 -164 - ще раз прочитати, потім переказати даний матеріал та дати відповіді на запитання. Підготуватись до тесту по пройденій темі.


Математика - переходимо до теми "Письмове ділення трицифрових чисел на двоцифрові. Розв'язування рівнянь. Задачі"
стор. 157 - №995 - пригадайте алгоритм ділення з остачею і виконайте письмово; №996 - усно (пригадайте порядок дій); №998 - розв'язати рівняння (пригадайте назви компонентів при множенні та діленні); №1000 - розібрати усно задачу на середнє арифметичне і пригадати правило, яке ви вивчили; стор. 158 - №1001 - на закріплення письмово (зверніть увагу на попередню задачу).
Я у світі - розпочинаємо нову тему "Волонтерство як добровільна суспільно-корисна діяльність", в якій ми дізнаємось хто ж такі волонтери та чим вони займаються. До Вашої уваги, відео-презентації, які допоможуть Вам досконало розібратись у цій темі та дізнатись щось нове.



Фізкультура - вправи з м'ячем, продовжуємо енергійно займатись фізичними вправами, не забуваємо кожен день розпочинати з ранкової зарядки і тоді Ваш день буде насиченим та бадьорим! До Вашої уваги, відео в якому ви будете виконувати руханку разом із зірками.
Дбайте про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких! 

Немає коментарів:

Дописати коментар