вівторок, 12 травня 2020 р.

Дистанційне навчання: Вівторок

Шановні батьки та любі діти!
Повертаємось з Вами до дистанційного навчання, після короткого відпочинку, і з новими силами починаємо працювати над завданнями, які потрібно виконати за розкладом вівторка:
Природознавство - продовжуємо тему "Якою є природа Карпатських та Кримських гір" стор. 165 - 168 - уважно прочитати, дати відповіді на запитання та підготуватись до тестування.


Математика - працюємо над темою "Письмове ділення  багатоцифрових чисел на двоцифрові". Повторюємо попередній матеріал: стор. 161 - №1028 - виконати письмово; №1029, 1030 - розібрати усно; №1031 - на закріплення виконати письмово; стор. 162 - №1034 - розв'язати задачу, за планом, що буде знаходитись нижче.
План розв'язання:
1. Дізнайтеся скільки зібрали пшениці із 32 га.
2. Дізнайтеся скільки зібрали пшениці з 4 га.
3. Дізнайтеся скільки зібрали усього пшениці.
4. Дізнайтеся скільки усього гектарів землі.
5. Знайдіть середню врожайність пшениці (скористайтесь правилом на стор. 157).

Я у світі -  працюємо над виконанням навчального проекту під назвою "Українці, яких знає весь світ". До Вашої уваги, відео-презентація про видатних українців, які познайомлять Вас з відомими українцями.

Ваше завдання полягає у підготовці навчального проекту про людей, які прославили нашу країну на весь світ (їх обирайте на власний розсуд) і коротко описуєте їх життєвий шлях та чим вони прославились (свої роботи надсилайте через Viber).

Фізкультура вправи зі скакалкою, продовжуємо енергійно займатись фізичними вправами, не забуваємо кожен день розпочинати з ранкової зарядки і тоді Ваш день буде насиченим та бадьорим! До Вашої уваги, відео в якому ви будете виконувати руханку разом із зірками.

Дбайте про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких! 

Немає коментарів:

Дописати коментар