вівторок, 28 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання: Вівторок

Шановні батьки та любі діти!
Повертаємось з Вами до дистанційного навчання, після короткого відпочинку, і з новими силами починаємо працювати над завданнями, які потрібно виконати у вівторок:

Природознавство - закріплюємо тему "Що таке лісостеп?" стор. 155 - 157 - повторно прочитати матеріал, підготувавшись до виконання тесту, по цій темі, що буде знаходитиссь вищезазначених завдань; 
стор. 158 - 159 - опрацьовуємо нову тему "Як природа лісостепу впливає на господарську діяльність людини" - читаємо та переказуємо. 
Математика - закріплюємо тему "Множення на двоцифрове та трицифрове число": стор. 153 - №969 - розібрати усно (зверніть увагу на запис в книжці); стор. 153 - №970 - для закріплення вивченого (звертайте увагу на зразок!); №971 - розв'язати задачу. Але спочатку пригадайте, як знайти відстань, швидкість та час (стор. 79, 80, 82).
План розв'язання:
1. Дізнайтесь, відстань, яку подолав літак напочатку; 
2. Дізнайтесь, яку відстань подолав літак потім;
3. Дізнайтесь, яку відстань вони подолали разом;
4. Дізнайтесь скільки кілометрів йому залишилось пролетіти.
Будь ласка, повторіть розділ, який ми з вами вивчили, щоб потім перевірити свої знання, виконавши тест.
Я у світі - поринаємо у вивчення нової теми "Подорожуємо країнами світу". До Вашої уваги, відео-презентація про країни світу. Ваше завдання, полягає у підготовці навчального проекту про країни світу, які б ви хотіли відвідати (країни обирайте на Ваш розсуд, 2-3 буде достатньо, крім тих, що присутні в презентації) і коротко описати їх та чим вони вас зацікавили.
Фізкультура  продовжуємо енергійно займатись фізичними вправами, не забуваємо кожен день розпочинати з ранкової зарядки і тоді Ваш день буде насиченим та бадьорим! До Вашої уваги, відео в якому ви будете виконувати руханку разом із зірками. 
Дбайте про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких!

Немає коментарів:

Дописати коментар