вівторок, 21 квітня 2020 р.

Дистанційне навчання: Вівторок

Шановні батьки та любі діти!
Продовжуємо з Вами дистанційне навчання, розпочинаючи новий тиждень, з завдань, які потрібно виконати за розкладом вівторка. 
дослідники - Поиск в Google
Природознавство - стор. 149 - 154 - повторити пройдений матеріал по темам: "Яка природа в Поліссі?" та "Як природа зони мішаних лісів впливає на господарську діяльність людини" і перевірити свої знання за допомогою тестів, які будуть знаходитись вищезазначених завдань.
Я у світі - поринаємо у вивчення нової, цікавої теми: "Європейський Союз - співтовариство народів Європи". До Вашої уваги, посилання на книгу "Відкрий для себе Європу", в якій ви зможете дізнатись про Європейський союз та навіть більше (починаючи зі сторінки 30).
Математика - розпочинаємо нову тему: "Множення  іменованих чисел на двоцифрові числа": стор. 150 - №943 - усно (уважно розібрати), №945 - прослухати пояснення розв'язку задачі, за допомогою відео, що буде знаходитись нижче;  
№944 - виконати письмово (за алгоритмом №943), №948 - розв'язати задачу, за планом, що знаходиться нижче. 
План розв'язання:
1. Дізнатися на скільки більше було завезено пачок з книжками першого дня.
2. Дізнатися скільки пачок з книжками перевезли за один рейс. 
3. Дізнатися скільки рейсів було зроблено в перший день.
4. Дізнатися скільки рейсів було зроблено в другий день.

Фізкультура  продовжуємо енергійно займатись фізичними вправами, не забуваємо кожен день розпочинати з ранкової зарядки і тоді Ваш день буде насиченим та бадьорим! До Вашої уваги, відео в якому ви будете виконувати руханку разом із зірками. 
Дбайте про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких!

Немає коментарів:

Дописати коментар